Sleduj nás

Můj rekord z vězení a ulice? 200 výher bez prohry, chlubí se zápasník UFC

Můj rekord z vězení a ulice? 200 výher bez prohry, chlubí se zápasník UFC
Každý se k bojovým sportům dostal jinak a totéž platí o současném zápasníkovi, který dokonce obývá řady velterové váhy UFC.

Daniel Rodriguez se řadí k té skupině lidí, kterou svým způsobem vychovala ulice. Jeho neblahá minulost mu dokonce zařídila cestu do vězení, kde dle svého tvrzení podnikal jednu rvačku za druhou. Žádnou z nich však prý neprohrál.

„Takový už byl můj život… v ulicích. Začalo to v mém dětství. Narodil jsem se v Los Angeles a prošel si peklem. Na kontě mám dobrých dvě stě zápasů ať už přímo z ulice anebo vězení,“ nechával Rodriguez fanoušky nahlédnout do svého soukromí.


„V životě jsem se octil na mnoha horších místech, než je UFC. Tady máme rozhodčího, který vás může zastavit. Já už jsem byl v situacích, kde byste rozhodčího jen těžko hledali. Nebyla tam žádná osoba, která by váš spor mohla ukončit. Platil tam zákon džungle, zabij nebo budeš zabit. Tam venku jsem však ještě nikdy neprohrál, můj rekord je 200 ku nule,“ chlubil se.

Daniel Rodriguez říká, kolik zmlátil lidí


Rekord amerického zápasníka se tak pošpinil až v rámci MMA. Nyní má na svém kontě 14 výher a dvě porážky. Naposledy si v rámci turnaje UFC on ABC 2 poradil s podobným bouřlivákem Mikem Perrym, jehož udolal na body.


Další články