Sleduj nás

Nasrat půjde k zemi, věří Hooker. Fanouškům slibuje fight roku

Nasrat půjde k zemi, věří Hooker. Fanouškům slibuje fight roku
Dan Hooker se dlouho nemohl dočkat, až bude konečně moct odčinit svou porážku s Michaelem Chandlerem. Tento víkend tedy bude mít možnost ukázat, co v něm doopravdy je. Dojde skutečně na fight roku? 

Novozélandskému bojovníkovi, který měl kvůli pandemii koronaviru potíže se vůbec ze své země dostat, byla udělena speciální výjimka, což znamená, že bude na turnaji UFC 266 skutečně působit. Tato novinka ho napumpovala natolik, že rovnou vyhlásil do světa několik burcujících zpráv.

„Konečně jsem zpátky a cítím se famózně. Jednak mohu odčinit porážku s Chandlerem, ve které jsem bohužel nebyl sám sebou, ale také se mohu vrátit ve velkém stylu, protože mám soupeře, který mi umožní ze sebe vydat to nejlepší. Pokud to vyjde, rád bych aspiroval na ocenění nejlepšího fightu roku,“ oznámil Hooker.


Jeho soupeřem je Nasrat Haqparast, pro mnohé perspektivní bijec, který své dva poslední zápasy vyhrál. Naposledy ho zastavil Drew Dober na KO.

„Nasrat mi stylově naprosto vyhovuje. Bude přede mnou stát a bude se chtít řezat v postoji. Čeká nás doslova perfektní fight a já se už nemůžu dočkat. Můžete očekávat zcela šílenou bitvu, ale i tak počítám, že vyhraju na KO. Nasrat půjde k zemi!“ oznámil Hooker odhodlaně.

Další články