Sleduj nás

Nate Diaz chce skončit v UFC, aby se mnou mohl boxovat, je přesvědčený Jake Paul

Nate Diaz chce skončit v UFC, aby se mnou mohl boxovat, je přesvědčený Jake Paul
Nyní nám to začíná dávat všechno smysl. Nate Diaz má v platné smlouvě s UFC už jenom jeden jediný zápas a ten si z nějakého důvodu přeje podstoupit na turnaji UFC 269 (11. prosince).

Shodou okolností přesně o týden později nastoupí do boxerského souboje Jake Paul, jehož bude čekat držitel vzácného příjmení a mladší bratr slavného šampiona Tommy Fury.

Dáme-li si dvě a dvě dohromady, jak Jake, tak i Nate by v tom ideálním případě podstoupili zápasy vesměs ve stejnou dobu a pak by si mohli začít domlouvat vzájemnou bitvu.


„Nate se chce vybojovat ze smlouvy s UFC, aby se mohl utkat se mnou,“ řekl poměrně sebevědomě mladý YouTuber před kamerami TMZ Sports.

„Samozřejmě, že se s ním tedy utkám. A nejenomže se s ním utkám, já ho i porazím. Dostane klasickou stocktonskou facku a vymlátim mu z hlavy zbytek mozku,“ prohlásil mladý boxerský hrdina dnešní doby.


Přibližně v polovině prosince by tedy tento zápas mohl dostávat reálnější kontury. A věřte nebo ne, Nate Diaz se tomu skutečně nebrání, spíše naopak, cítí z toho jak dobrý finanční zisk, tak i šanci zavřít pusu jednomu troufalému YouTuberovi.


Další články