Sleduj nás

Nate Diaz je moje ku*vička, hlásí Ferguson. Proč ta zloba?

Nate Diaz je moje ku*vička, hlásí Ferguson. Proč ta zloba?
Tony Ferguson se poslední dobou často opírá do Natea Diaze, jako by se ho snažil donutit k boji.

I když mají oba borci v současné chvíli domluvené fighty s někým jiným, často upírají svůj zrak právě na sebe. Zejména El Cucuy se nebál se svými prohlášeními zajít pěkně do hloubky.

„Nate Diaz byl, je a bude vždy mou ku*vičkou, tak to prostě je,“ uvedl pověstný americký strašák v rozhovoru pro Submission Radio.


Pozoruhodné ovšem je, že proti svému sokovi nic nemá. „Hoši, tohle je jen trashtalk, proti Nateovi vůbec nic nemám. Je to solidní týpek, ale pokud se začne mluvit o boji v kleci, podobné urážky jsou na místě,“ objasňoval své chování.

Pravdou také je, že tento duel by si fanoušci jistě užili… A nejen fanoušci. „Určitě by to byla dobrá bitva, ale musíme se na to také dívat reálně. Já i Nate zápasíme v jiných divizích. Já se chci vrátit zpátky na vrchol a odvrátit ten výpadek, který jsem měl,“ doplnil s jistou neurčitostí Ferguson.


Na El Cucuye v současné chvíli čeká bitva s Benielem Dariushem. Na téže turnaji, tedy UFC 262, se představí i mladší z bratrů Diazů, jehož bude čekat měření sil s Leonem Edwardsem. Oba borci by museli prohrát a pak by tento „zábavný“ fight dával smysl.

Další články