Sleduj nás

Nate Diaz: Proč jsem tak populární? Protože si nenechám s*át na hlavu. Všichni jsou děti, já jsem skutečný

Nate Diaz: Proč jsem tak populární? Protože si nenechám s*át na hlavu. Všichni jsou děti, já jsem skutečný
Je těžké namítat, že by Nate Diaz nebyl jedním z nejvíce populárních zápasníků planety.

I když prakticky dva roky opět skoro nebojoval, stále budí napříč MMA světem obří zájem. Jakmile byla vyhlášena jeho bitva s Leonem Edwardsem, fanoušci zbystřili a mnozí mu přejí výhru.

Když byl sám stocktonský rodák tázán, proč budí takovou pozornost, odpověděl velmi stručně a upřímně: „Protože jsem jediný, kdo si tu dokáže řešit svoje problémy. Všichni ostatní si nechají srát na hlavu a chovají se jako zku*vysyni, kteří dělají přesně to, co jim je říkáno, aby dělali.“


Nate Diaz tak mohl narážet jednak na současnou platovou situaci, ale také na sliby od Dany Whitea, který už v minulosti častokrát učinil nějaké rozhodnutí, ale později ze svého názoru ustoupil. A právě podobných „piklí“ byl svědkem i sám Nate, který se tehdy s Danou kvůli tomu rozhádal.

„Co si však myslím, že opravdu táhne lidi, je to, když jste sami sebou, když jste skuteční. To je to, co jsem já i celý můj tým. My si na nic nehrajeme. Všichni ostatní jsou děti, my bojujeme,“ poukazoval ve svém posledním předzápasovém interview pro ESPN.


Nate Diaz se v minulosti ohradil už proti mnoha fighterům, kteří bojovali takovým „ustrašeným“ stylem. Velké výtky měl například proti Khabibovi Nurmagomedovovi a pak vesměs proti každému, kdo nedokázal stát svým výzvám čelem.


Další články