Sleduj nás

Nate Diaz: Prohrál jsem, ale cítím, že jsem lepší fighter. Edwards byl náměsíčný!

Nate Diaz: Prohrál jsem, ale cítím, že jsem lepší fighter. Edwards byl náměsíčný!
Nate Diaz se podělil o svoje pocity, které prožíval krátce po prohraném utkání s Leonem Edwardsem.

Dana White přislíbil, že se vítěz této bitvy stane hned po Colbym Covingtonovi novým titulovým vyzyvatelem, a proto oba bijce doprovázela extra motivace. Diváci si tedy užili pětikolovou řežbu, v níž nám Nate Diaz ukázal svou pověstnou krvavou stránku, která umí rány nejen přijímat, ale také rozdávat.

„Během skutečného fightu ve skutečném světě bych tento zápas vyhrál. Edwards byl náměsíčný!“ podělil se o svůj názor šestatřicetiletý kalifornský rváč, který tak poukazoval na situaci z pátého kola, v němž mu chyběl opravdu jen kousíček, aby svého soka ukončil. Bohužel pro něho to však nestihl do konce časového limitu. Jeho protivník byl přitom po dobrém úderu na bradu viditelně omámený.


„Každopádně srát na to. I bez ohledu na výsledek si připadám jako vítěz. Cítím, že bych si dokázal poradit se všemi těmito rádoby borci v divizi,“ zmínil se Nate na tiskové konferenci, kde zároveň stihl pochválit i svého staršího bratra Nicka, který se rovněž právě chystá na svůj comeback.

Co teď však bude s Natem, to se zatím neví. On sám avizuje, že má chuť pokračovat a že by byl schopný opět naskočit někdy za tři až čtyři měsíce. Leon Edwards oproti tomu opět apeluje na UFC, aby přehodnotilo svůj plán a dalo mu titulovou šanci před Colbym Covingtonem. Něco takového ovšem Dana White zamítá.

Další články