Sleduj nás

Nate Diaz se připravuje na válku, odhalil parťák z tréninku

Nate Diaz se připravuje na válku, odhalil parťák z tréninku
Nate Diaz myslí svůj další návrat do klece opravdu vážně, dokonce už své svaly začal prohřívat na tréninku, do kterého dává opravdu všechno.

Doposud sice tento stocktonský bijec nepodepsal žádnou oficiální zápasnickou smlouvu, zato se ale dost nahlas hovoří o jeho souboji s Vicentem Luquem, který jej sám vyzval a jehož zájem Diaz opětoval.

Nové informace přímo z kalifornského prostřední nám odhalují, že se Nate již zapojil do další přípravy, kterou nebere vůbec na lehkou váhu. Dokonce prý trénuje tak moc, jako by se připravoval na válku.


„Vůbec jsem netušil, co se děje, sám jsem byl překvapený, když jsem Natea viděl. Jede jako šílený, trénuje, jako by mu o něco šlo. Zeptal jsem se ho tedy, co se chystá, a on prý, že trénuje na zápas,“ prozradil Nick Maximov, Diazův tréninkový parťák.

„Tohle je pro nás dobrá zpráva, protože jakmile má někdo z našeho kolektivu fight, všichni jsou rázem ve formě. Všichni dřeme jeden za druhého. Nate teď navíc vypadá ve skvělé formě,“ pochvaloval si Maximov při rozhovoru s Jamesem Lynchem.


Co jsme se nedozvěděli, to je jméno případného soupeře. To nám má zůstat prozatím skryto, ovšem dle spekulací by se skutečně mohlo nebo dokonce možná i mělo jednat o Vicente Luqueho. Nechme se však překvapit.


Další články