Sleduj nás

Natea Diaze vymáchám v krvi a zanechám v bezvědomí, věstí Edwards

Natea Diaze vymáchám v krvi a zanechám v bezvědomí, věstí Edwards
S velmi drsnou predikcí přichází jen pár chvil před zahájením bitvy Leon Edwards.

Současná trojka žebříčku velterové váhy UFC hodlá ukázat, jak velký je rozdíl v kvalitě mezi ní a jejím příštím soupeřem Natem Diazem. Ten údajně udělal velkou chybu, že se do hry vůbec vrátil.

„Nate je týpek, který má moc velká ústa, ale ve skutečnosti je to jenom průměrný zápasník. Někdo takový by si neměl vůbec otevírat pusu,“ říkal Edwards, který se tak odkazoval na dávné slovní spory, které mezi sebou oba borci měli.


„Když má Diaz tak velmi rád krev, tak ho v ní vykoupu. Nemůžu se dočkat, protože je tohle pro mě snadná výhra. Nepochybně bych si měl dojít pro ukončení před limitem,“ věstí muž s přezdívkou „Rocky“, jenž má na kontě osm výher v řadě a momentálně vyhlíží devátou.

„Mým cílem je se stát světovým šampionem, a když mám před sebou takového soupeře, jako je Diaz, očekává se, že bych měl snadno vyhrát. Mé dovednosti jsou oproti těm jeho na úplně jiné úrovni,“ doplnil devětadvacetiletý britský bijec.


A jak už Edwards nakousl, jeho úmysl stát se šampionem dostane reálnějších rozměrů, pokud Natea skutečně porazí. Dana White totiž potvrdil, že se vítěz této bitvy stane novým titulovým vyzyvatelem (hned po Colbym Covingtonovi).


Další články