Sleduj nás

Návrat k MMA? Malá šance by tu stále byla, přiznává Ben Askren

Návrat k MMA? Malá šance by tu stále byla, přiznává Ben Askren
Bývalý šampion organizací Bellator či ONE Championship, který naposledy v boxerském souboji podlehl YouTuberovi Jakeu Paulovi, přiznává, že stále existuje naděje, aby se jednoho dne vrátil k MMA.

Dnes je mu sice šestatřicet let, ale ve své duši údajně stále cítí, že jeho práce není hotova. A proto se Ben Askren rozhodl trénovat nové žáky a dáli Bůh, uvidíme ho ještě v nitru oktagonu.

„Lhal bych, kdyby říkal, že tento sport nemám rád. Sám jsem si ho vybral, a proto se mu věnuji. Úspěchy i neúspěchy jsou jeho součástí. Musíme to přijímat takové, jaké to je,“ vykládal Askren.


Návrat do klece? Jisté to není, šance však žije. „Nebudu říkat, že tu ta možnost není. Nechci, aby si lidé mysleli, že ta šance neexistuje. Ve skutečnosti tu je, i když jen malá. Nejprve musím naplno doléčit svou kyčel, abych na to mohl nějak více pomýšlet. Nikdo také neočekával, že budu bojovat s Jakem Paulem. A stalo se.“ konstatoval muž s přezdívkou Funky.

A svým způsobem toho má Askren v UFC poměrně dost co napravovat. Před přestupem do této organizace měl na kontě šňůru čítající samé výhry, v UFC však silně zakopl, až lidé začali pochybovat o jeho zkušenostech. Duel s Jakem Paulem to jenom vyšperkoval…

Další články