Sleduj nás

Návrat Nicka Diaze je na spadnutí! Co k tomu řekl manažer?

Návrat Nicka Diaze je na spadnutí! Co k tomu řekl manažer?

Je prosinec, a protože se blíží konec současného roku, nastal čas vyjasnit si budoucnost jednoho z nejatraktivnějších borců, kteří se kdy v oktagonu objevili.

Manažer staršího z bratrů Diazů Kevin Mubenga se v interview pro Fanatics View rozpovídal o svém svěřenci, jehož zastupuje. A dle jeho výpovědi se vskutku bude na co těšit.

„Jsem si na 99,99999 % jistý, že se Nick vrátí,“ řekl Mubenga. „Zatím si musíme jen všechno ujasnit, domluvit se s organizací a pak se budeme moct posunout dál.“


„Fanoušci si přejí Nicka vidět zpátky a totéž chce i on sám. Několik posledních měsíců pilně trénoval, teď si sice vzal menší přestávku, aby se nepřetavil, protože zatím nemá domluvený žádný zápas, ale postupně rozjede plný tréninkový kemp.“

„Začátkem nového roku se pokusíme vyjednat novou smlouvu. Samozřejmě se musíme ujistit, že peníze budou odpovídat našim požadavkům,“ ujasnil Mubenga.


Nick Diaz přemýšlí o návratu do UFC

A vedle Nickova návratu se mluví i o comebacku jeho bratra Natea. Ten dokonce již na svých sociálních sítích láká své fanoušky tím, že se s nimi brzy uvidí, tak se nechme překvapit, kdy a proti komu to bude.


Další články