Sleduj nás

Návrat půvabné šampionky! Miesha Tate se vrací do UFC, soupeřkou jí bude veteránka

Návrat půvabné šampionky! Miesha Tate se vrací do UFC, soupeřkou jí bude veteránka
Miesha Tate po více než čtyřech letech hlásí návrat k MMA.

Bývalá šampionka bantamové váhy, která kromě svého vzhledu mohla ohromit i svou rivalitou s Rondou Rousey, se rozhodla po mateřské pauze opět navléct rukavice. Oznámila to v krátké zprávě pro ESPN.

„Moje srdce stále hoří vášní, ten oheň byl opět zažehnut!“ navnazovala, že v sobě znovu našla motivaci a chuť bojovat. „MMA mě k sobě volalo, nastal tedy čas, abych odpověděla!“ podotkla.


UFC návrat bývalé šampionky ještě oficiálně nepotvrdilo, ale očekává se, že by tak mělo učinit co nevidět.

Miesha Tate hlásí návrat do UFC a zná soupeřku

Miesha Tate se vrací do UFC


Miesha Tate by se měla střetnout s třiačtyřicetiletou veteránkou Marion Reneau, které tímto zápasem skončí s UFC smlouva.


„Nemohla jsem si představit, že ukončím kariéru za lepších podmínek. Miesha je jednou z mých oblíbených zápasnic. Je mým snem se s ní utkat,“ řekla kalifornská rodačka, jež se nemůže dočkat, až naposledy vstoupí do klece.

Termín k duelu obou zápasnic bude muset být ještě upřesněn. Tate se totiž musí zapojit do testovacího pole USADA a dle normálních podmínek by nemohla mít zápas dříve než za půl roku. ESPN ovšem hlásí, že UFC může zatahat za jisté nitky, jak tuto čekací lhůtu urychlit. Uvidíme tedy, s čím přijdou.

Další články