Sleduj nás

Návrat z důchodu? Ani kdyby byl Oliveira nejdominantnější šampion pod sluncem, říká Khabib

Návrat z důchodu? Ani kdyby byl Oliveira nejdominantnější šampion pod sluncem, říká Khabib
Když Khabib Nurmagomedov v říjnu roku 2020 ohlásil svůj odchod do bojového důchodu, myslel to smrtelně vážně.

Nějací zápasníci, jako například Michael Chandler, mysleli, že budou-li jejich výkony a výsledky natolik dominantní, tak Orla přimějí se opět vrátit. On však už ale za svou kariérou udělal definitivní tečku, o čemž svědčí i zamítnutí možnosti k fightu s legendárním Georgesem St-Pierrem.

„Dříve to byla má éra, teď je to Charlesova éra, nebojím se to přiznat,“ uvedl Khabib, jehož hlas zazněl ve vysílání streamu pro ESPN.


„Nebudu vás tu balamutit, že se chci vrátit a bojovat s tím nebo tím. I kdyby Oliveira porazil Gaethjeho, Poiriera a další, toto je jeho éra. A já jsem za něho šťastný,“ přiznával ústřední člen rodiny Nurmagomedovů, jenž se nyní soustředí hlavně na svou trenérskou roli.

Jeho cílem je například naplno rozvinout potenciál Islama Makhacheva, tedy toho bojovníka, jenž je aktuálně označován za černého koně divize lehké váhy. Již tento víkend ho bude čekat další zápas.


„Skutečně si myslím, že Islam dokáže porazit kohokoliv, a to včetně Oliveiry či Poiriera. Potřebuje k tomu jen správný přístup. Do dvou let věřím, že to bude nový šampion,“ predikuje Khabib.


Další články