Sleduj nás

Ne že prohraješ, jen abys mi nemusel čelit, vzkazuje Khamzat Chimaev potenciálnímu soupeři

Ne že prohraješ, jen abys mi nemusel čelit, vzkazuje Khamzat Chimaev potenciálnímu soupeři
Khamzat Chimaev se opět nechal tak trochu unést, když nabyl dojmu, že se před ním už teď soupeři schovávají.

Švédský bojovník s čečenskými kořeny se aktuálně stále drží mimo hru, nicméně už teď je jisté, že se do akce vrátí koncem léta.

„Chceme, aby to bylo proti nějakému přednímu zápasníkovi z divize velterové váhy, ale snadné to nebude, Khamzat je obrovský talent a už teď mu nechce příliš lidí čelit,“ nechal se slyšet jeho manažer Ali Abdelaziz.


Jedním z potenciálních bojovníků, který by se s Chimaevem mohl utkat, je i Američan Neil Magny. Toho bude ovšem už tento víkend čekat duel s Geoffem Nealem, na což švédský vlk zareagoval posměvavě: „Neile, doufám, že naschvál neprohraješ, abys mi v srpnu pak nemusel čelit!“

Podobné proslovy jsou tím hlavním důvodem, proč Khamzat nyní už na celosvětové MMA scéně budí takovou pozornost. A když se k tomu přidá ještě jeho manažer, tak je jisté, že budeme mít o zábavu postaráno.


S Chimaevem byl spojen i případný duel s navrátilcem Nickem Diazem. Jeho tým se však nechal slyšet, že o mladého čečenského bojovníka nemá zájem, protože ve své kariéře zatím nedosáhl ničeho, čím by si takto velký zápas zasloužil.

Další články