Sleduj nás

Nebuďte blbí a neplaťte Trilleru za PPV v boxu, radí Dana White lidem

Nebuďte blbí a neplaťte Trilleru za PPV v boxu, radí Dana White lidem
Kdo není hloupý, ten si koupí PPV pouze ke skutečným zápasům, jaké nám poskytuje hlavně UFC, nikoliv k sranda matchům, jaké jsou v boxu, radí Dana White.

Na první dojem to může znít směšně, ale je nutné si přiznat, že zápasy celebrit nyní hýbou světem. A když se na to podíváme trochu s nadhledem, svým způsobem je dneska celebritou i takový Evander Holyfield či Anderson Silva.

Výše zmíněná jména se během posledního víkendu představila pod hlavičkou Trilleru, kde podstoupila své boxerské zápasy. Holyfield prohrál, Silva vyhrál, přesto se Triller potom mohl radovat z ohromného množství prodaných PPV. Má jít o řády statisíců.


Protože jsou díky těmto „sranda fightům“ bojové sporty přestávány brát vážně, musel se k tomu vyjádřit i Dana White. Ten vůbec nechápe počínání lidí, kteří tuto hloupost podporují.

„Lidi, sakra, nebuďte hloupí, nekupujte si žádné PPV od Trilleru, však to je naprostá hovadina! Říkám vám to zcela upřímně, ale kdo zaplatí za to, aby sledoval zápasit veterány, jako jsou Anderson Silva, Evander Holyfield nebo Tito Ortiz, musí být úplně blbý,“ nebral si White servítky.


„Silva bojoval s Ortizem, no chápete to? Ortizem! Který v tomto byznysu nemá vůbec co dělat. A Holyfield? Vždyť je to téměř šedesátník a ještě stále bojuje! Víte, co si o tom myslím? Že je to naprosto ujeté. Nebuďte hlupáci, plaťte za skutečné zápasy, ne za tyhle komedie,“ radil White lidem.

Další články