Sleduj nás

Nechci jít do vězení, ale Dillona Danise bych s chutí zabil holýma rukama, tvrdí Sean Strickland

Nechci jít do vězení, ale Dillona Danise bych s chutí zabil holýma rukama, tvrdí Sean Strickland
Sean Strickland o sobě dává poslední dobou hodně nahlas vědět svými po vraždě lačnícími komentáři. Cosi zlověstného se v něm opět probudilo, když měl zmínit jméno Dillona Danise.

Dillon má na svém kontě pouhopouhé dva profesionální MMA zápasy, přesto si ho spousta lidí pamatuje díky Conoru McGregorovi, jemuž dělá tréninkového parťáka. A protože spolu tato dvojka pobyla vskutku dost času, asi se není čemu divit, že jeden naučil něco toho druhého.

Pokud zůstaneme u Danise, ten od McGregora přebral jeho proslulý trashtalk, jenž se snaží aplikovat snad při každém svém příspěvku na sociálních sítích. Některé jeho proslovy jsou vskutku natolik rýpavé, až to nenechává ostatní zápasníky chladnými.


Jedním z takových borců, co už má těchto verbálních provokací dost, je výbušný a kontroverzní zápasník z UFC Sean Strickland. Ten nedávno prohlásil, že by se nebál v kleci někoho zabít – je to přeci riziko povolání. Nově své tvrzení však rozšířil, že kdyby Danise potkal mimo klec, asi by ho zabil i venku…

„Aby bylo jasné, určitě nechci jít do vězení, ale bojím se, že kdybych někde potkal Dillona Danise, tak by to ani jinak dopadnout nemohlo,“ pronesla současná osmička žebříčku střední váhy UFC.


„To je člověk, ze kterého bych musel vymlátit duši. Než by se odebral do říše nevědomých, ukázal bych mu jeho vlastní krev. A kdybych ho zabil holýma rukama, bylo by to pro mě naprosté uspokojení,“ vyjádřil svůj názor velmi kontroverzní bijec, jemuž je lepší se vyhýbat.


Další články