Sleduj nás

Nejdřív na něj nadával, teď se s ním spojil. S Cejudovou pomocí seknu toho šmejda Morena, věří Figueiredo

Nejdřív na něj nadával, teď se s ním spojil. S Cejudovou pomocí seknu toho šmejda Morena, věří Figueiredo
Deiveson Figueiredo si do své přípravy vyhlédl zajímavou posilu, o které dříve nemluvil zrovna hezky. Teď ale změnil názor.

Protože je Cejudo svým způsobem stále v důchodu, nemusí vyloženě s nikým vést zrovna nějakou válku. Kdysi se s Deivesonem Figueiredem pošťuchovali, teď ale budou společně spolupracovat na jediném cíli.

„Hlavním motorem je pomsta šmejdovi Morenovi. Za to, jak se vymlouval, jak mi nechtěl dát odvetu apod. Tím prostě zneužil mé předchozí dobroty. Já mu také dal odvetu, i když jsem nemusel,“ řekl Deiveson stále s jistou hořkou pachutí na jazyku.


„Teď budu spolupracovat s Henrym Cejudem, protože věřím, že má přesně ty zkušenosti, které mi chybí,“ uvádí brazilský bojovník, jenž se pokusí opět zmocnit pásu šampiona muší váhy.

Duel mezi Figueiredem a Morenem byl původně naplánovaný na turnaj UFC 269, jenž se bude konat 11. prosince. Nové informace čerstvě z úterního rána nám ovšem říkají, že se tento duel přesune až na turnaj UFC 270, který se bude konat 22. ledna v Anaheimu.

Další články