Sleduj nás

Nejen titul střední váhy, Darren Till má v úmyslu přepisovat rekordy

Nejen titul střední váhy, Darren Till má v úmyslu přepisovat rekordy
Conor McGregor, Daniel Cormier, Amanda Nunes či Henry Cejudo jsou Darrenu Tillovi inspirací na jeho další bojové pouti.

Co mají první čtyři zmíněná jména společného? Všechna se během kariéry ocitla v bodě, kdy měla ve svém držení současně dva mistrovské pásy. A protože ani Darren Till o svých schopnostech nepochybuje, rád by se do této elity zapsal také.

„Vím o sobě, že se stanu šampionem. I kdybych při tom měl umřít, prostě jím budu,“ řekl před časem britský válečník, tehdy ale počítal "pouze" s titulem střední váhy.


Teď ovšem upřesnil, že jen střední váha mu nestačí. „Jsem si jistý, že bych stále mohl shodit do veltru. Někde jsem zaslechl, že by si Kamaru Usman se mnou přál bojovat, což je fight, který i ve mně budí velký zájem. Klidně se do toho veltru znova vydám, jen pokud mi bude zaručena bitva o pás,“ oznámil Till.

Cílem je ovšem bourat rekordy. „Potřebuju se teď dostat zpátky na vítěznou vlnu. Kdysi jsem na ní byl a cítil jsem se jako pán světa. Můj rekord mi ale překazil Tyron Woodley. Ten pás velterové váhy měl být stejně můj, takže se tam pro něj vrátím,“ navnadil.


A co bude pak? „Potom mě láká boj s Adesanyou. Jak už jsem řekl, vím, že ho dokážu porazit. A také vím, že i jeho tým by měl zájem o zápas se mnou. Prvně se ale budu soustředit Dereka Brunsona a pak si půjdu pro ty tituly,“ avizoval.


Další články