Sleduj nás

Nejlepší těžká váha planety? O tom se ani nedá debatovat, má jasno Predátor Ngannou

Nejlepší těžká váha planety? O tom se ani nedá debatovat, má jasno Predátor Ngannou
Francis Ngannou vůbec nepochyboval o tom, kdo je nejlepší těžká váha současnosti.

Kamerunský Predátor, jemuž nově náleží opasek potvrzující jeho roli šampiona v nejtěžší hmotnostní divizi v rámci UFC, prozradil, že ještě toho musí hodně dokázat, aby se mohl přirovnávat k člověku, jenž si zaslouží veškeré jeho uznání. A tím člověkem není nikdo jiný než Stipe Miocic.

„Nejlepší těžkou váhou všech dob je Stipe Miocic. Absolutně o tom nemám žádných pochyb. Proti tomu nejde vůbec nic argumentovat, statistiky mluví jasně,“ řekl Francis na adresu svého mistrovského předchůdce, který byl, a možná stále je, přezdíván „Nejděsivějším mužem planety“.


„Rád bych byl jako on, ale ještě toho musím opravdu hodně udělat. Pro začátek bych chtěl tuhle divizi trochu rozhýbat, protože sám vím, jaké to je nepříjemné, když musíte na svou šanci čekat. Takže já bych rád dal příležitost všem vyzyvatelům,“ odhalil kamerunský Predátor, jenž se už nemůže dočkat, až opět provětrá své mocné zbraně.

A co se Stipeho týče, ten momentálně dostal povinnou lékařskou dvouměsíční stopku, aby se zotavil z toho knokautu, co inkasoval. Následně se bude moct opět zapojit do přípravy a bude záležet jen na něm a UFC, zdali se dohodnou na titulové odvetě. Ještě předtím je ovšem potřeba dořešit situaci okolo Jona Jonese.


Další články