Sleduj nás

Nemáš tu žádné slovo, White je promotér, vysmál se Colby Abdelazizovi. Zemřeš! dočkal se odpovědi

Nemáš tu žádné slovo, White je promotér, vysmál se Colby Abdelazizovi. Zemřeš! dočkal se odpovědi
Jakmile se Colby Covington konečně dočkal své odvety s Kamaru Usmanem, musel se vysmát mystifikujícímu manažerovi Alimu Abdelazizovi. Ten mu za to slíbil smrt.

Egyptský manažer totiž po celé týdny pro svého mistrovského klienta z velterové váhy sháněl takového soupeře, kterého by měl z toho papírového hlediska největší šanci porazit. Mluvilo se o obou bratrech Diazech či Michaelovi Chiesovi. Nakonec však měl stejně hlavní slovo Dana White a ten splnil Colbymu Covingtonovi předem avizovaný slib.

„Tak to vidíte. Abdelaziz by raději Usmana nechal bojovat s vyčpělým Natem Diazem nebo Jorgem Masvidalem, místo toho, aby mu doručil pořádnou zkoušku. Teď se ale opět ukázalo, že tu nemá v UFC žádné slovo. Abdelaziz není Dana White, není to Hunter Campbell, není to Ari Emmanue, je to jen pouhý pěšák. Pouhá figurka v poli, která nemá v UFC žádné slovo,“ uvedl Covington.


A když Dana White tedy osobně šampionovi Usmanovi nařídil obhajovat svůj pás proti Covingtonovi, Abdelaziz nadšený moc nebyl. Prakticky pěkně pěnil.

„Dana White je tím člověkem, který tu má finální slovo. On je promotér, je to jeho rozhodnutí. Na konci dne je to stejně jedno, komu bude Kamaru čelit, protože zničil celou divizi a Colby Covington ani není dobrý fighter. Pro šampiona to bude další snadná obhajoba,“ predikuje egyptský manažer ze stáje Dominance MMA.


Údajně se dočkáme i nějakého zranění. „Naposledy, když se Covington s Usmanem střetl, tak skončil se zlomenou čelistí. Tento fight tedy pravděpodobně oslepne nebo ho Kamaru dokonce zabije. Colby je špatný člověk a takoví si zaslouží jen ty nejhorší věci. Je to stejný odpad jako Conor McGregor,“ dodal.

Další články