Sleduj nás

Nemohla jsem udělat ani ho*no! naříká Murphy po prohře s dominantní Shevchenko

Nemohla jsem udělat ani ho*no! naříká Murphy po prohře s dominantní Shevchenko
Valentina Shevchenko předvedla další dominantní výkon, který musela pochválit i její poražená soupeřka.

Lauren Murphy byla už před touto bitvou považována za papírovou outsiderku, a jelikož jí tato role byla všemi připomínána, vyhlásila, že neomylnou Shevchenko srazí na kolena.

Jakmile ovšem začal samotný zápas, titulová vyzývatelka se na nic nezmohla, ba dokonce ani na jednu kloudnou kombinaci úderů. Vesměs měla co dělat, aby to dotáhla až do čtvrtého kola, kde nakonec stejně prohrála na TKO.


„Jak říká Chael Sonnen, hlavní problém byl, že jsem tam stála proti mnohem lepší protivnici. Opravdu jsem nemohla udělat ani hovno. Můj tým mi nemusel připomínat, že prohrávám na kola, já to moc dobře věděla. Chtěla jsem něco změnit, ale nešlo to. Pokaždé jsem koupila ránu, jak jsem se o něco pokusila,“ vypovídala Murphy na svém Instagramu.

„Byla čest sdílet klec s takovou velkou soupeřkou, jakou je Valentina. Byla to pro mě cenná zkušenost, na kterou nezapomenu, i když jsem prohrála. Teď si chci užít nějaké volno, ale ještě se vrátím. Děkuji všem, co mě podporovali,“ oznámila.


Valentina Shevchenko má tedy na kontě další úspěšnou obhajobu pásu muší váhy a Dana White jí hned po zápase slíbil, že se jí pokusí domluvit trilogii s Amandou Nunes, pokud i ta uspěje ve své příští obhajobě.

Další články