Sleduj nás

Není pravda, že se Makhacheva bojíme, já bych ho hravě zhasnul, věří Hooker

Není pravda, že se Makhacheva bojíme, já bych ho hravě zhasnul, věří Hooker
Islam Makhachev vyslal do éteru pro spoustu zápasníků nepříjemnou zprávu. Všichni jeho kolegové v divizi lehké váhy se ho prý bojí, což se rozhodně nelíbilo takovému Danu Hookerovi.

Novozélandský bijec ve svých posledních dvou fightech podlehl Dustinovi Poirierovi (na body) a Michaelu Chandlerovi (na KO). Přesto si vůbec nepřipouští, že by mu tyto dva neúspěchy měly snížit šance proti takovému perspektivnímu bojovníkovi, jako je Islam Makhachev.

„Islam tady každého vyzývá a všechny nás osočuje z toho, že se ho bojíme, ale pravda je taková, že on ve skutečnosti nechce bojovat se mnou,“ odhalil Hooker.


Údajně mu to nedává logiku. „Makhachev je připravený bojovat s takovým Tonym Fergusonem, který má na kontě tři prohry v řadě, zatímco já mám tři prohry z posledních šesti zápasů. Navíc jsem dokázal, že se umím rvát na té top úrovni,“ myslí si.

Duelu s nástupcem Khabiba by se tedy nebál. „Šel bych do toho, ideálně, kdyby to bylo na pět kol. Dvě a půl kola bych byl sice nucen odvracet jeho pokusy o takedowny, ale věřte mi, že pokud by se to drželo v postoji, tak Islama zhasnu,“ predikoval Hooker pro server MMAFighting.com.


Makhachev si nyní od UFC žádá jméno z elitní pětky žebříčku lehké váhy. Hookerovi náleží bohužel až osmá příčka. Pro tuto chvíli je však volný a vyčkává, jakého protivníka mu organizace předhodí.


Další články