Sleduj nás

Neoznačujte mě za sraba! Já jediný se tu nikoho nebojím! ohradil se Leon Edwards

Neoznačujte mě za sraba! Já jediný se tu nikoho nebojím! ohradil se Leon Edwards
Poslední dobou se na Leona Edwardse sunula vlna kritika ohledně toho, že je srab, neboť se vyhýbal jistým soupeřům. On to však vidí úplně jinak.

Možná kolem toho bylo zbytečně až příliš velké drama. Edwards nejdřív řekl, že bude bojovat s kýmkoliv, pak svůj názor změnil s tím, že jeho další fight bude jedině o titul, a teď najednou kývl na duel s Jorgem Masvidalem, proti kterému bude hájit svou devítizápasovou vítěznou šňůru.

„Aby bylo jasno, já jsem tady jediný, kdo podstupuje tyto risky a nikoho se nebojí. Všichni ostatní si mohou vybírat, já jediný beru všechny, včetně těch zápasníků, co se v žebříčku nachází pode mnou. Kdo z vás by riskoval svou pozici v bitvě proti Khamzatovi, Diazovi nebo Masvidalovi?“ dotazoval se „Rocky“ prostřednictvím streamu pro ESPN.


„Neoznačujte mě za sraba! Já jediný tu měl na boj o titul největší právo, ale i tak mě předskočil Colby Covington, kterému stačila jedna výhra nad vyčpělým Tyronem Woodleym. Proto jsem si chtěl na svou šanci počkat, ale chápu, že UFC má jiné plány,“ přiznal se sklopenýma ušima.

Situace je tedy taková, že nás už 6. listopadu bude čekat válka o titul velterové váhy mezi šampionem Kamaru Usmanem a vyzyvatelem Colbym Covingtonem. O měsíc později nastoupí do boje Leon Edwards proti Jorgemu Masvidalovi, kteří se mezi sebou dost možná utkají o nový vyzývatelský post.


Další články