Sleduj nás

Nepoučitelný Jon Jones se opět ocitl ve vězení. Je obviněn z domácího násilí i ublížení na zdraví

Nepoučitelný Jon Jones se opět ocitl ve vězení. Je obviněn z domácího násilí i ublížení na zdraví
Kde mu jenom bude konec? Jeden z nejlepších MMA zápasníků planety si opět poskvrnil svoji pověst tím, jak se chová mimo stěny oktagonu.

Dopingový hříšník, násilník i alkoholik, to jsou slova, která jsou často spojována s legendárním „Bonesem“, o kterém i Dana White říkal, že to je naprosto fenomenální bojovník. Jediné, co mu kazí pověst, je jeho chování mimo klec.

Když už Jones sliboval, že se ze svých chyb poučil, a chvíli to tak doopravdy vypadalo, tak se náhle objevil další problém. Policie v Las Vegas může potvrdit, že slavného UFC šampiona polotěžké váhy opět musela krotit při jeho nezbedném a života ohrožujícím chování.


„Jon Jones byl zatčen v časných pátečních hodinách v Las Vegas. Je obviněn z domácího násilí, ublížení na zdraví a nepovolené manipulace s vozidlem,“ zní v prohlášení.

Důvod, co Jonese takto vytočilo, zatím znám není, nejedná se ale o jeho první a možná ani poslední prohřešek. Naposledy byl třeba obviněn ze střelby na veřejnosti. Když policie v Novém Mexiku dojela na místo, našla bývalého UFC šampiona, jak sedí podnapilý v autě. U sebe měl i střelnou zbraň. Za tento trest dostal podmínku a několik dní domácího vězení.


Ještě předtím například obtěžoval servírku nebo boural opilý. Známá je i jeho závislost na návykových látkách. Vzhledem k tomu, jak se tyto případy akumulují, nemůžeme vyloučit, že se tentokrát vazbě nevyhne.


Další články