Sleduj nás

Neudělal jsem nic ilegálního, brání se Sterling po oslavě zisku titulu

Neudělal jsem nic ilegálního, brání se Sterling po oslavě zisku titulu

Lidé mu vyčítají, že si svůj pás až nějak moc podezřele užívá, když jej ani „neměl získat“.

Aljamain Sterling dokázal vzbudit pozornost, o jaké se mu ani nesnilo. Bohužel pro něho ovšem, nejedná se o nic lichotivého.

Jedenatřicetiletému bojovníkovi je totiž vyčítáno, že jeho herecké úkony daleko předčily jeho bojový výkon z UFC 259, kde proti bývalému šampionovi Petru Yanovi tahal za kratší konec provazu. Nebýt zakázaného úderu kolenem, pás by mu teď nepatřil.


Aljamain Sterling oslavuje titul z UFC 259

„Ten pás jsem sice nevyhrál způsobem, jakým jsem si představoval, ale také jsem neudělal nic nezákonného!“ brání se Sterling, na jehož adresu od osudové bitvy přilétá opravdu hodně urážek. Mnohé z nich poukazují na jeho „herecké“ dovednosti, díky nimž byl zápas přerušen.


„Moje rodina i přátelé letěli spoustu mil, jen aby mě mohli navštívit. Požádali mě, jestli bych ten pás nemohl nosit jako šampion. Pokud vás to uráží, pak ve svém životě nemáte žádnou lásku,“ vzkazoval všem kritikům.

„Samozřejmě já osobně nebudu cítit, že mi ten pás stoprocentně náleží, dokud to nepotvrdím nějakou výhrou,“ dodával Sterling s tím, že momentálně čeká na zprávu od lékařů, kteří ho musí pustit zpátky do tréninku. Pak začne řešit otázku ohledně odvety či měření sil s jiným soupeřem. Naposledy totiž trochu překvapivě vyzval Hernyho Cejuda, než aby nabídl odvetu Petru Yanovi.


Další články