Sleduj nás

Neúnavný Paulo Costa slibuje tvrdou mstu: Adesanyu chci zabít a donutit ho trpět!

Neúnavný Paulo Costa slibuje tvrdou mstu: Adesanyu chci zabít a donutit ho trpět!
Sotva se začal blížit jeho další zápas a už všem prozrazuje, jaké vražedné plány má v úmyslu. 

Paulo Costa byl teď poměrně dlouho mimo hru, neboť trucoval, jak si ho organizace UFC neváží a že mu za jeho služby špatně platí.

Když tyto stížnosti utichly, náhle se objevila zpráva, že se bývalý titulový vyzyvatel vrací zpátky do boje. Nevíme sice, zdali jeho potíže s UFC byly vyřešeny, ale podstatné je, že si hodlá v nitru oktagonu napravit reputaci. A on sám ví, že toho má hodně co ukazovat.


„Chci, abyste věděli, že za to, co Adesanya po našem zápase udělal, ho hodlám zabít,“ slíbil prostřednictvím ESPN MMA muskulaturní Brazilec, jenž se nyní na cestě za znovuzrozením střetne s Italem Marvinem Vettorim. Tento duel je naplánován na 23. října.

„Jen co porazím Vettoriho, půjdu si pro odvetu s Adesanyou a vezmu mu jeho pás, to je teď můj plán. Ten titul tak či tak získám, tomu pevně věřím, ale porazit Izzyho, to je pro mě něco spešl, protože mu mám hodně co vracet,“ řekl Costa.


A závěrem ještě přitvrdil. „Potřebuji s Izzym znova bojovat a potřebuji ho vidět trpět. A on sám ví, kdo je tady tím jediným vyvoleným, který mu nakope zadek!“


Další články