Sleduj nás

„Nevybíravý“ Chimaev odmítl velkou bitvu. Myslel jsem, že bude bojovat s kýmkoliv, lamentuje soupeř

„Nevybíravý“ Chimaev odmítl velkou bitvu. Myslel jsem, že bude bojovat s kýmkoliv, lamentuje soupeř
Khamzat Chimaev od svého příchodu do UFC hlásí, že bude bojovat s kýmkoliv. Nyní mu tedy UFC na srpen nabídlo hned dva termíny s velmi zvučným soupeřem a on je oba zamítl. Údajně se zaměřuje na někoho jiného…

Chimaev je považován za nový objev UFC, který se sám pasoval na nejlepšího zápasníka velterové váhy současnosti. To je mimochodem ta hmotnostní kategorie, v níž nyní působí, ale jak se sám nechal slyšet, do roka chce i pás váhy střední a do dvou let i váhy polotěžké.

Dana White se rozhodl jeho přání vyhovět, a tak se Khamzatovi snažil na srpen, kdy se má vrátit, dohodit duel s bývalým šampionem Lukem Rockholdem. Švédský Vlk však z nějakého důvodu, který zná jen on sám, tento zápas zamítl. A to rovnou pro dva možné termíny.


„Se vší úctou ke Khamzatovi jsem si myslel, že je ochotný bojovat s kýmkoliv, jak celou dobu říká,“ ozřejmil Rockhold novináři Arielovi Helwanimu. Také stihl prozradit, že on na tento duel kývl, zatímco jeho protivník nikoliv. „Údajně chce zůstat ve veltru, takže teď o mě nemá zájem,“ doslechl se.

Vlk Chimaev je tedy nyní bez soupeře a totéž platí o Rockholdovi. Oba bojovníci vyhlíží svůj comeback koncem léta, jen každý v jiné kategorii.

Další články