Sleduj nás

Nezáživný výkon i za cenu výhry si nezaslouží titulovou šanci, tvrdí Dana White a opírá se do Ciryla Ganea

Nezáživný výkon i za cenu výhry si nezaslouží titulovou šanci, tvrdí Dana White a opírá se do Ciryla Ganea

Dana White vyslal jasný vzkaz všem svým zápasníkům, kteří usilují o titul, ale nedoručují kvalitní výkony, které by lichotily oku diváka.

Už několikrát v minulosti se nám stalo, že zatímco jeden zápasník s několika výhrami v řadě se své titulové příležitosti nedočkal, tak druhý, který přišel s dvěma či třemi knokauty v řadě ano. Důvodem je totiž způsob, jakým se tento knokautový umělec dostal do podvědomí nejen fanoušků, ale i šéfa UFC.

„Nemám rád, když se chcete považovat za titulového vyzyvatele, ale nepředvádíte výkony, které by mě měly přesvědčit, že si svou šanci zasloužíte,“ řekl Dana White na tiskové konferenci, kde se opíral do posledního výkonu Ciryla Ganea, jenž během duelu dvou těžkotonážníků přemohl na body Jairzinha Rozenstruika.


„Spousta lidí považuje Ganea za nějakého top vyzyvatele, ale on ještě nic velkého neudělal. Podívejte se na to, jak se svými soupeři naložil Francis Ngannou, jak on vypnul Rozenstruika,“ chválil šéf UFC výkony kamerunského Predátora, který si s nikým nehraje a všechny zápasy ukončuje hravě v prvních kolech.

„Rozumím tomu, že jsou pro některé lidi výhry nejdůležitější, ovšem pokud chcete být považováni za vrchního vyzyvatele, musíte ukázat světu, kdo jste zač. Musíte nejen vyhrát, ale také předvést, co vše je ve vás. Ohromte mě,“ naznačoval Dana White, co musí zápasníci udělat, aby si získali jeho pozornost, která by jim postupem času mohla přihrát i mistrovskou příležitost.



Další články