Sleduj nás

Ngannou je pro Jonese jedním z nejlehčích soupeřů, překvapil Smith. Koho považuje za nejtěžšího?

Ngannou je pro Jonese jedním z nejlehčích soupeřů, překvapil Smith. Koho považuje za nejtěžšího?

Anthony Smith byl serverem MMA Junkie tázán, co si myslí o Jonesově přesunu do těžké váhy a jaké mu zde dává naděje.

Bývalý „Bonesův“ soupeř se nad celou situací chvíli zamyslel a pak pravil: „Myslím si, že Jon Jones učinil chytré rozhodnutí, když se přesunul do těžké váhy. Nabízí se mu tam mnohem více zajímavějších utkání.“

Z toho, co nám naznačil sám Dana White, můžeme usoudit, že Jonesův první zápas bude hned o titul. A to proti vítězi duelu Stipe Miocic vs. Francis Ngannou, jehož se dočkáme zřejmě ještě závěrem letošního roku.


Jon Jones je nejlepším bojovníkem v UFC

„Abych byl upřímný, Francis je pro Jona pravděpodobně jedním z nejlehčích soupeřů, které tam může potkat,“ domníval se Smith, který se opíral o Jonesovo dlouhé rozpětí paží a vysoký bojový intelekt.


Více potíží by mu prý nadělal někdo s dobrými základy ve wrestlingu. „Myslím si, že takový Curtis Blaydes by pro Jona představoval ohromný problém. Silově by mu ale mohl zavařit i Stipe, který by měl velkou výhodu v klinčích, jako to ukázal proti Danielu Cormierovi,“ potvrzoval Smith.

V každém případě se máme na co těšit. „Těch možností pro Jona je v těžké váze opravdu mnoho. Myslím si, že má na to porazit většinu chlápků z nejlepší desítky žebříčku. Určitě bude zajímavé sledovat, jak si povede,“ dodával „Lionheart“, jenž se sám v kleci objeví ještě závěrem letošního léta, a to proti Aleksandarovi Rakicovi.


Další články