Sleduj nás

Nick Diaz chce bojovat hned v prosinci, odtajnil manažer. Na pomoc si vzal nutričního specialistu

Nick Diaz chce bojovat hned v prosinci, odtajnil manažer. Na pomoc si vzal nutričního specialistu
Sotva sice právě dobojoval, ale už teď vyhlíží svůj další návrat.

Nick Diaz se možná ve svém prvním zápase po více než šestileté bojové absenci vzdal, ale rozhodně se neplánuje vzdát ve svých cílech, které zahrnují ještě několik velkých fightů.

Starší z hvězdného stocktonského dua měl po tak dlouhé pauze potíže s plněním váhového limitu, kvůli čemuž musel být jeho duel s Robbiem Lawlerem na poslední chvíli přepsán z velterové váhy na střední.


Protože je střední váha ale přeci jen už poněkud vysokou kategorií, najal si Diaz nového nutričního specialistu, který mu má pomoct těch pár přebytečných kilo shodit. A to už údajně do prosince.

„Nick chce stále trénovat, na jeho odhodlání se nic nezměnilo. On sám by si přál bojovat už v prosinci, ale věřím, že bohatě postačí, když mu seženeme fight někdy tuto zimu, tedy klidně i v lednu nebo v únoru,“ prozradil manažer Kevin Mubenga.


Proti komu to bude, to je jen otázkou. Ta řada soupeřů je velmi široká a ve vzduchu padají taková jména, jako jsou například Donald Cerrone či Niko Price, teprve pak by se případně ta laťka mohla opět zvedat.


Další články