Sleduj nás

Nick Diaz má bradu ze železa, Lawlera nečeká snadná práce, věstí Joe Rogan

Nick Diaz má bradu ze železa, Lawlera nečeká snadná práce, věstí Joe Rogan
Nick Diaz se v kleci šest let neobjevil, ale i tak může bývalému šampionovi Robbiemu Lawlerovi natropit velké potíže.

Mnozí by dokonce řekli, že Nick vyhraje, jenže s touto predikcí musíme být obzvláště opatrní. Je těžké sázet na někoho, kdo opravdu hodně dlouho nebojoval.

O čem se ovšem nedá pochybovat, to je odhodlání staršího z bratrů Diazů. V boji proti Robbiemu Lawlerovi může ukázat neskutečně pevnou vůli, která si vyžádá hlasitý potlesk publika.


„Co si Robbie možná ani neuvědomuje, je to, že bude stát proti jednomu z nejtvrdších borců celé historie. Neumím si představit, čím vším musíte Nicka zasáhnout, abyste ho poslali k zemi. Ten člověk má bradu ze železa!“ chválil kalifornského navrátilce proslulý komentátor Joe Rogan.

„Oba Diazové změnili tuhle hru. Tihle týpci neustále dělají triatlon, proto jsou tak neuvěřitelně vytrvalí. Všichni ostatní se vyčerpávají, oni ne. Mají šílenou výdrž, pokaždé jsou ve formě. Lawlera určitě nečeká žádná snadná práce,“ věstí Rogan.


Teď bude jen otázkou, jaký výkon nám Nick po šestileté absenci v kleci ukáže. Kdyby sáhl po vítězství, údajně by podle svého manažera mohl zabojovat rovnou i o titul velterové váhy. Tak se nechme překvapit.


Další články