Sleduj nás

Nikdo se mnou nemluvil! zlobí se bývalý šampion, kterému zničehonic přišla zpráva o konci v UFC

Nikdo se mnou nemluvil! zlobí se bývalý šampion, kterému zničehonic přišla zpráva o konci v UFC

Kdysi zažíval slávu a těšil se přízni publika. Když ovšem i na něho dolehl věk, rázem o jeho služby přestal být zájem. O to víc se brazilský veterán divil, jakým způsobem mu to organizace sdělila.

Junior dos Santos byl neodmyslitelným symbolem UFC už od roku 2008. O tři roky později zde vyhrál i titul šampiona těžké váhy a následujících sedm let se pohyboval vždy okolo vrcholu divize. Výraznější výpadek formy zaznamenal až v poslední době, kdy podlehl čtyřem soupeřům shodně na TKO. On sám se ale vzdávat nehodlal. Doufal, že mu organizace projeví trochu více úcty. Ona mu však místo toho ukončila smlouvu.

Junior dos Santos je zklamaný z UFC

„Bylo to pro mě překvapení!“ podělil se Santos o svůj zážitek z toho, jakým způsobem k němu zpráva o konci v UFC doputovala. „Divil jsem se, s jakým klidem můj případ uzavřeli. Já vím, že to je jen byznys, a tak jim můžu být ukradený, ale sakra, společně jsme přeci budovali tuhle značku, tvořili jsme historii,“ štvalo ho.


„UFC se mnou vůbec nemluvilo. S Danou Whitem jsem nehovořil celé roky. Že mi byla rozvázána smlouva, to jsem se dozvěděl formou zprávy. Čekal jsem od nich mnohem lepší jednání,“ řekl zklamaný sedmatřicetiletý veterán, který má teď před sebou celou řadu možností, na jakou další životní etapu se vydá. On sám by chtěl v MMA kariéře ještě pokračovat, nicméně důchod se i v jeho věku pomalu blíží.


Další články