Sleduj nás

Nikdo z vás není lepší než já, vytknul Junior dos Santos svým přemožitelům. Teď žádá odvety

Nikdo z vás není lepší než já, vytknul Junior dos Santos svým přemožitelům. Teď žádá odvety

Čtyřiatřicetiletý Brazilec (20-5-0) je jednou z neodmyslitelných legend divize těžké váhy pod značkou UFC a jako takový touží jen po tom, aby jeho jméno bylo zachováno. Co k tomu potřebuje? Nejedná se o žádný boj o titul, nýbrž o skalpy těch, co jej v minulosti porazili!

Během UFC Fight Night 142, která se konala v australském Adelaide, dostal Junior dos Santos na lopatky doposud neporaženého domácího borce Taie Tuvasu, čímž si znovu vysloužil obdiv publika, které by ho mělo hnát kupředu během plnění svého dalšího cíle.

Junior dos Santos říká, že je nejlepší


„Cigano“ totiž plánuje pomstít každou porážku ve své kariéře a začít by měl u jednoho z dvojice Stipe Miocic - Alistair Overeem. „V hlavě se mi honí několik otázek i plánů, které bych rád ještě stihl. Za to nejdůležitější ovšem považuji možnost napravit si reputaci,“ sdělil pro Submission Radio. 

Dle jeho tvrzení se mu jen málokdo mohl rovnat. „Když porovnám třeba duel se Stipem, udělal jsem v něm hodně individuálních chyb. Nebylo to tak, že bych na to neměl, jen jsem se na to dost psychicky nepřipravil. A to je ten důvod, proč vyhrál,“ vysvětluje. 


Junior dos Santos čeká na soupeře

Nikde ale nemá záruku, že podruhé by to vyšlo. „Jde hlavně o to, aby se člověk naladil na tu správnou vlnu. Nikdo z těch, co mě porazili, není lepší než já. Oni to vědí, a pokud budou stále zápasit v UFC, pak to jednoho dne poznají. Jediná možnost, jak se tomu vyhnout, je utéct,“ dodal.


Další články