Sleduj nás

Nikdy jsem nesouhlasil se zápasem s Cannonierem! pře se Paulo Costa, který odmítá bojovat

Nikdy jsem nesouhlasil se zápasem s Cannonierem! pře se Paulo Costa, který odmítá bojovat
Nejprve Robert Whittaker, později i Jared Cannonier. Paulo Costa už vypadl ze dvou domluvených zápasů a jak je vidět, jen tak se vrátit nehodlá. 

Bývalý brazilský vyzyvatel, který měl tu čest naposledy stát v kleci proti Israelu Adesanyovi, celou dobu hlásí, jak si chce co nejrychleji vyšlapat cestu na vrchol, aby dostal se šampionem odvetu. Když se mu však nabídly dvě takové příležitosti, musel z nich vycouvat.

V tom prvním případě (proti Robertu Whittakerovi) se to ještě dalo pochopit, neboť byl Costa po údajném zranění, ale v tom druhém to již tolik chápat nelze. Paulo se brání, že na žádnou nabídku zápasu s Jaredem Cannonierem nekývl, ačkoliv to UFC již oficiálně oznámilo…


„Aby v tom bylo jasno, žádnou dohodu k zápasu s Cannonierem jsem nikdy nepodepsal. Proč to UFC oznámilo, když jsem s tím nesouhlasil? To je má otázka!“ zmínil se Costa na svém Twitteru, když se záhy objevila zpráva, že Jared dostává nového soupeře, jímž se stává Kelvin Gastelum.

Jak se následně ukázalo, za vším vězí špatné finanční ohodnocení. „UFC mi musí zaplatit takové peníze, které jsou hodny hlavního zápasu večera,“ dožaduje se třicetiletý Brazilec, jenž údajně dříve bojovat nehodlá. A tak nám prakticky začíná další pohádka ve stylu Jona Jonese…

Další články