Sleduj nás

Nikdy jsem si nebyl víc jistý, že by Bellator neměl lepší polotěžkou váhu jak UFC, hovoří Coker

Nikdy jsem si nebyl víc jistý, že by Bellator neměl lepší polotěžkou váhu jak UFC, hovoří Coker
Pád Jana Blachowicze způsobil poplach v Bellatoru. Jak Corey Anderson, tak i prezident organizace Scott Coker teď už vůbec nepochybují o tom, kde se nachází větší kvalita.

Coker poslední týdny, ba dokonce možná i měsíce, tvrdil, že má Bellator minimálně tři hmotnostní kategorie kvalitnější jak UFC. Řeč byla primárně o mužské pérové a polotěžké váze a pak dámské pérové.

V poslední době tu vznikaly dohady, zdali je lepší Blachowicz z UFC anebo Anderson z Bellatoru. Tím, že polský válečník ale nakonec minulý víkend prohrál, už najednou není o čem debatovat.


„Vždy jsem tvrdil, že máme nejnabitější divizi polotěžké váhy na světě, teď si tím jsem jistější ještě více než kdy dříve,“ okomentoval Blachowiczův pád Scott Coker.

Svou chválou šetřit nemohl. „Máme to tu skutečně našlapané. Nemkov, Bader, Anderson, Romero a další. Je dobré vidět, že i Bellator je známkou vysoké kvality,“ říká s tím, že postupem času bude té konkurence údajně ještě přibývat.


Jasno by v této konverzaci mohl udělat Jon Jones, ten má sice stále platný kontrakt s UFC, ale zatím se drží mimo bojové stěny oktagonu. Vrátit by se snad už konečně mohl v příštím roce, i když na polotěžkou váhu asi už kompletně zanevře.


Další články