Sleduj nás

Nikdy nebyla lepší chvíle na trilogii s Nunes, než je právě teď, věří Shevchenko

Nikdy nebyla lepší chvíle na trilogii s Nunes, než je právě teď, věří Shevchenko
Již příští víkend vstoupí Valentina Shevchenko ke své další obhajobě pásu muší váhy, a bude-li úspěšná, plánuje udělat vše, co bude v jejích silách, aby si vynutila s Amandou Nunes trilogii.

Jak mnozí z nás už dobře vědí, obě dominantní bojovnice se spolu setkaly již dvakrát v minulosti a v obou případech se z toho zrodila bodová výhra brazilské lvice Nunes, která je v současnosti považována za nejlepší dámskou MMA zápasnici planety.

Shevchenko ovšem zastává ten názor, že minimálně druhý zápas měl být její, a už jen díky tomuto faktu si chce vynutit trilogii. Takovou, která nenechá již nic náhodě.


„Nikdy nebyla lepší chvíle na trilogii s Amandou, než je právě teď. Akorát se obě dvě nacházíme na svém vrcholu, obě vyhráváme. Čím dál více se blíží ta chvíle, kdy se prostě ta nejlepší opět bude muset střetnout s tou nejlepší, přesně k tomuto bodu to spěje,“ poukazuje Valentina.

„Stále si myslím, že jsem naši odvetu vyhrála. Dodnes mám pochyby, jak to ti sudí bodovali. Třetí zápas je něčím, po čem volám nejen já, ale i fanoušci nebo Dana White. Záleží na Amandě, jestli je připravena. Já určitě jsem a udělám pro to cokoliv,“ dodává sebevědomá Shevchenko, která se během nadcházejícího víkendu střetne s Lauren Murphy. Papírové předpoklady asi jako tradičně už hovoří jasně v její prospěch.

Další články