Sleduj nás

No tohle?! Henry Cejudo představil svého dalšího soupeře, jde o boxerskou legendu

No tohle?! Henry Cejudo představil svého dalšího soupeře, jde o boxerskou legendu
Henry Cejudo dost možná ulovil tu největší rybu v celém bojovém rybníku.

„Triple C“, jak si Henry velmi často rád říká, totiž náhle uveřejnil, že se mu podařilo domluvit zápas s boxerskou legendou Floydem Mayweatherem. A aby nemluvil jen tak do větru, tuto zprávu dokonce potvrdil i jeho manažer Ali Abdelaziz.

„Je to tu! Triple C se střetne s držitelem bronzové medaile z olympijských her,“ oznámil Cejudo, který posměvavě připomněl, že než se Floyd stal uznávanou boxerskou hvězdou, která vyhrála tituly v pěti hmotnostních divizích, tak na olympijských hrách získal „pouze“ bronz.


Henry Cejudo

„Je to tak, na nejlepšího atleta všech dob bude čekat zápas s tím nejlepším vůbec,“ přidával svou reakci manažer Ali Abdelaziz, jenž se pro tuto chvíli snažil naznačit, že buďto jde o dobře plánovaný vtip, anebo o holou pravdu.


Prozatím se přikláníme k tomu názoru, že jde skutečně o realitu, jelikož i Dana White už osobně jednal s Floydem Mayweatherem, načež přislíbil, že s ním má v plánu ještě velké věci, které se mimo jiné týkají i jeho bojového návratu.



Zároveň se počítá s tím, že by tento duel mohl budit větší pozornost, než tomu bylo v případě oznámené bitvy Mayweatherea s YouTuberem Loganem Paulem. Tato událost byla zatím zrušena, neboť o ní nebyl tak vysoký zájem, jak se očekávalo.


Další články