Sleduj nás

Nový král dorazil do UFC, za chvíli o mně budete zpívat písně, chválí se Pimblett po vítězném debutu

Nový král dorazil do UFC, za chvíli o mně budete zpívat písně, chválí se Pimblett po vítězném debutu
Hovoří se o něm jako o nástupci Conora McGregora a jeho pusa mu skutečně jede již od prvních okamžiků po vstupu do UFC.

V MMA lize snů si liverpoolský rodák tento víkend připsal úspěšný debut, který završil jak výhrou v prvním kole na TKO, tak navíc i bonusem za nejlepší výkon večera. Následně přišel čas na bouřlivé oslavy a několik ohromných prohlášení, za které by se ani takový Conor McGregor nemusel stydět.

„Husí kůže, husí kůže! Jen si na ten pocit zvykejte, teď ho totiž budete zažívat pravidelně. Za chvíli se bude všude křičet mé jméno a budou se o mně zpívat písně. Do UFC totiž dorazil nový král. Mám skvělý postoj, skvělou zem, skvělou osobnost a přišel jsem to sem celé rozbít,“ vyslal Paddy Pimblet po svém vítězném zápase všem jasný signál.


Sebevědomí tomuto šestadvacetiletému borci určitě nechybí. Náročnost soupeřů se ale teprve bude stupňovat. Nemluvě o tom, že působí v divizi lehké váhy, která je obecně považována za nejnabitější v celém UFC.

„Nepřišel jsem si sem jenom povídat, já to sem přišel ovládnout. Nezajímá mě, kdo bude můj příští soupeř, nikdy žádný fight neodmítnu, nejsem žádná ustrašená děv*a. Počítejte s tím, že za chvíli se na každém stadionu bude křičet mé jméno. Já jsem jako virus, nakazím každého, všechny pohltí můj styl,“ věří si Pimblett.


Další články