Sleduj nás

Očekávejte ode mě více sportovní chování, slibuje Nick Diaz. V hlavě má i boj o titul

Očekávejte ode mě více sportovní chování, slibuje Nick Diaz. V hlavě má i boj o titul
Šest let se v nitru klece neobjevil, ale i tak si plánuje dojít pro tu největší možnost trofej.

Veterán Nick Diaz zahořel koncem roku 2019 touhou vrátit se do UFC. Protože ale svět zasáhla pandemie koronaviru, lehce své plány pozdržel a nově získaný čas využil k tréninku.

„Jsem skutečně hladový. Myslím si, že je ze mě ještě větší zvíře, než jakým jsem byl, když jsem z tohoto sportu odešel,“ prohlásil stocktonský válečník, jehož bude už tento víkend čekat první ostrá zkouška. Tou se stane druhý ostřílený veterán Robbie Lawler.


„Očekávejte ode mě více sportovní chování. Už to nebudou hloupé nadávky, řeči atp. Chci vyhrát a pak se uvidí. Slyšel jsem, že mě vyzýval sám Kamaru Usman. Asi si myslí, že když jsem byl dlouho mimo hru, tak si na mě může vyskakovat. Neuvědomuje si ale, proti čemu bude stát,“ říká Diaz.

Že se může Nick skutečně zapojit rovnou do bitvy o pás, to potvrdil i jeho manažer Kevin Mubenga.


„Při návratu s námi chtělo bojovat mnoho, mnoho jmen, včetně takového Kamaru Usmana. To jen dokazuje, jak je Nick stále velkým bojovníkem, opravdu si může vybírat. Pokud porazí Robbieho Lawlera, pak nevidím důvod, proč by nemohl jít rovnou o titul. A nedivil bych se ani tomu, kdyby ho získal,“ sdělil Mubenga.

Další články