Sleduj nás

Od třetího kola jsem si nic nepamatoval, překvapil Zombie, který se následně za svůj výkon omluvil

Od třetího kola jsem si nic nepamatoval, překvapil Zombie, který se následně za svůj výkon omluvil

Na právě proběhnuvším turnaji UFC Fight Night 180 jsme zažili tak trochu šok. Ani ne tak z výsledku utkání, nýbrž z výkonu, jenž nám podala jindy svěží Korejská Zombie, která vždy sbírala jeden bonus večera za druhým.

Jak se ukázalo, nyní byl Chan Sung Jung odstřihnut od všeho, co umí nejlépe. Vše bylo dáno jednak skvělou taktikou soupeře, ale také jednak precizně mířeným loktem v druhém kole, jenž korejského borce donutil zbytek utkání dojet na „autopilota“.

„Od třetího kola si vůbec nic nepamatuji. Je to pro mě tak trochu zvláštní se dívat na záznam, když je pro mě více než půlka duelu prakticky nová,“ smál se poražený bijec, který svůj neúspěch vzal jako chlap. Soupeři navíc vysekl zasloužené uznání. Pouze fanouškům se musel omluvit.


Chan Sung Jung v akci v oktagonu UFC

„Brian Ortega bojoval extrémně dobře. Za svůj výkon se stydím, cítím se zahanben. Musím poděkovat všem, co mi fandili. Opravdu mě mrzí, že jsem protentokrát nemohl naplnit vaše představy,“ vzkázal svým fanouškům.


Následně už jen dodal, kde byla největší chyba. „Když prohraji, musím analyzovat své chyby. Potíž byla v tom, že jsem bojoval proti soupeři, který změnil svůj gard a já nereagoval, jak jsem měl. Nakonec jsem koupil ten loket a bylo vymalováno. Jsem fakt idiot,“ přiznával Zombie.


Další články