Sleduj nás

Od UFC jsme neslyšeli ani slovo, že hodlají jmenovat nového šampiona, zní z týmu Ngannoua

Od UFC jsme neslyšeli ani slovo, že hodlají jmenovat nového šampiona, zní z týmu Ngannoua
Stále to jsou teprve tři měsíce, co byl Francis Ngannou jmenován novým šampionem divize těžké váhy. Nyní však trochu nečekaně pozná svého „dočasného“ zástupce.

Dana White totiž k překvapení všech najednou sáhl po boji, jenž určí nového prozatímního mistra divize, čímž udivil nejen fanoušky, ale především samotného Predátora, který údajně o tomto plánu nebyl ani informován.

„Pro nás to byl klasický den. Byli jsme na tréninku, odpracovali si vše potřebné, a když bylo po všem, zavolal si mě Francis s tím, že mu přišel šokující email od UFC, že plánují jmenovat nového dočasného šampiona,“ prozradil Eric Nicksick, trenér Ngannoua.


„Přitom ještě týden předtím jsem prohodil pár slov s manažerem Marquelem Martinem a ten mě ujistil, že Francis bude svůj pás obhajovat 25. září. Pro nás ideální datum, souhlasili jsme s ním. Paradoxně nám o pár dní později byl tento termín ještě potvrzen a pak najednou nečekaný šok, termín žádný, místo toho byl vyjednán nový souboj, který se nás ani netýkal,“ stěžoval si.

I když to vše vypadá jako chyba UFC, údajně za vše může „neschopný“ manažer Martin, který prý nebyl schopen kloudné komunikace, a proto Ngannou zůstal bez boje.


„Ngannouův manažer moc dobře věděl, co se chystá. Vůbec se nejedná o žádné překvapení, protože jsme mu několikrát řekli, že se k něčemu takovému schyluje. Francisův manažerský tým je totálně neschopný a já doufám, že ho celý obmění!“ odůvodnil prezident UFC své chování, které mnozí fanoušci stále nechápou.


Další články