Sleduj nás

Odchod do důchodu se odkládá, Demetrious Johnson odhalil své nové plány, které zahrnují i velkou odvetu

Odchod do důchodu se odkládá, Demetrious Johnson odhalil své nové plány, které zahrnují i velkou odvetu
Prohra není výsledkem, na který by byl Demetrious Johnson zvyklý, ale přesto se opět hodlá znova probojovat v žebříčku až na samotný vrchol.

Mocný Myšák, jenž se v profesionálním MMA pohybuje už dlouhých čtrnáct let, si na dubnovém turnaji pořádaným organizací ONE FC na konto připsal teprve čtvrtou kariérní prohru, kterou mu uštědřil brazilský bijec Adriano Moraes, jehož KO kolenem obletělo prakticky celý svět. A Johnson si teď nepřeje nic jiného jak odvetu.

„Pokud prohrajete, musíte se umět zvednou. Mojí prioritou je tedy odveta s Moraesem, ale pochopím, pokud se bude chtít organizace vydat jiným směrem. V takovém případě udělám vše, co bude potřebné, abych se k titulové šanci znova dostal,“ uvedl čtyřiatřicetiletý Demetrious, jenž příchodem do nové organizace ovládl grand prix v muší váze, kde se následně stal šampionem, než se letos v dubnu nechal srazit o dva roky mladším Brazilcem.


„Momentálně čekám na verdikt, jak se vedení ONE FC rozhodne. Pokud mi bude nabídnuta odveta, bez váhání do ní půjdu. V opačném případě jsem připravený si svou cestu vyšlapat znovu,“ zopakoval Johnson, jehož hlas zazněl v MMA Junkie Radiu.

Občas je vše zlé k něčemu dobré. Mocný myšák ještě na konci zimy naznačoval, že už pomalu vidí na konec své bojové pouti. Nyní od této myšlenky upustil a naopak v sobě opět zažehl ten pověstný plamen, jenž ho nutí pokračovat.


Další články