Sleduj nás

Odchod Natea Diaze z UFC? Možná cítí, že na to už nemá, líčí Dana White

Odchod Natea Diaze z UFC? Možná cítí, že na to už nemá, líčí Dana White
Dana White používá šalamounskou metodu. Snaží se zjistit, jaké je Nateovo odhodlání a zdali hodlá s UFC prodloužit smlouvu.

Situace je totiž taková, že hvězdnému kalifornskému bojovníkovi po dalším zápase vyprší s MMA gigantem platný kontrakt, takže bude volný k jakékoliv vlastní činnosti.

Někteří říkají, že s MMA nadobro sekne, druzí naopak tvrdí, že toho využije, aby se střetl s Jakem Paulem v boxerském ringu. Takový Dana White by byl nepochybně nejraději, kdyby Diaz s UFC prodloužil, ruku do ohně by za to ovšem nedal.


„Záležet bude hlavně na tom, kde se Nateova hlava nachází. Možná cítí, že na to už nemá, a tak bude chtít odejít. Pokud ovšem cítíte, že jste jedním z nejlepších bojovníků a že se stále můžete měřit s kýmkoliv z nejlepší pětky žebříčku, pak byste měli zůstat,“ uvedl.

Svým jednáním se pochopitelně snaží mladšího z bratrů Diazů vyburcovat k reakci. Chce po něm, aby zůstal.


„V UFC to chodí tak, že o sobě nesmíte pochybovat. Pokud začnete s pochybami, pak byste se měli dívat po jiných možnostech, jelikož nejsme tou pravou organizací pro vás. Jestli ale věříte, že můžete vyhrávat a prát se s těmi nejlepšími, pak jsme pro vás ti praví,“ sdělil.

„Proto říkám, že nevím, kde doposud Nateova hlava vězí. Nevím, jak se cítí a jak to vidí. Pravdou nicméně zůstává, že má ve smlouvě poslední zápas a na tom momentálně pracujeme,“ dodal White.


Další články