Sleduj nás

Odchod z UFC je pro mě psychickou úlevou, přiznává Antonio Carlos Jr. Co nejvíc se mu nelíbilo?

Odchod z UFC je pro mě psychickou úlevou, přiznává Antonio Carlos Jr. Co nejvíc se mu nelíbilo?
Brazilský bojovník, který mohl v jednu chvíli zápasit i s Machem Muradovem, už není členem střední váhy UFC. Odchodu však vůbec nelituje.

Antonio Carlos Junior ještě před rokem vyhlašoval útok na titul střední váhy. Poslední výsledková série mu ovšem nevyšla a vyhazov svým způsobem visel ve vzduchu, neboť jak je známo, v UFC se výpadky formy neodpouští.

Svůj poslední zápas pod záštitou nejznámější a největší MMA organizace svedl Carlos 23. ledna letošního roku. To prohrál na body s Bradem Tavaresem, jenž na konto brazilského bojovníka přidal třetí prohru v řadě. Nyní je Junior už součástí PFL, kde se pokusí opět zvednout reputaci. Psychicky se navíc cítí mnohem lépe.

Antonio Carlos Junior odešel z UFC


„Nechtěl jsem, aby to takto skončilo, ale na druhou stranu je to pro mě vysvobození. V UFC některé věci nefungují tak, jak byste očekávali, s některými lidmi se třeba nedá vůbec mluvit. Poslední dobou jsem se tam ani necítil šťastný… No a totéž zjevně platilo i opačně,“ odhaloval Carlos důvod svého odchodu.

„Nyní jsem v PFL a cítím se mnohem lépe, jako by vám spadl kámen ze srdce. Mým hlavním cílem je vyhrát titul a také jeden milion dolarů,“ zaměřil svůj zrak na hlavní odměnu pavoukového typu turnaje, v němž se na úvod střetne s Tomem Lawlorem.


Další články