Sleduj nás

Oezdemir: Doufám, že s Procházkou dostanu odvetu, tentokrát ale už o titul

Oezdemir: Doufám, že s Procházkou dostanu odvetu, tentokrát ale už o titul
Ani Volkan Oezdemir se nevzdává nároku na odvetu s Jiřím Procházkou. Tentokrát by ji ale rád podstoupil za zcela odlišných podmínek.

Protože to už jednou Volkan k titulovému boji dotáhl, tak věří, že se k němu dostane znovu. Nejprve však bude muset sledovat, jak se o pás perou ostatní bojovníci, jako je například český borec Jiří Procházka.

„O Jirkovi si myslím, že to je člověk, který disponuje všemi potřebnými atributy, aby se mohl stát šampionem. Není to někdo, koho byste mohli brát na lehkou váhu, tenhle člověk je skutečně tvrdý, a pokud dostane šanci zabojovat o pás, budu mu hodně věřit,“ překvapil Oezdemir, jenž vzdával českému borci v podstatě hold.


Protože Denisa míří vzhůru, rád by po jeho šlépějích šel i sám Volkan. Ví ovšem, že šanci zadarmo nedostane.

„Je jasné, že si svou šanci budu muset opět vybojovat, ale odveta s Procházkou je něčím, co mě zajímá. Nebudu říkat, kde jsem v prvním zápase dělal chyby, protože výsledek je takový, jaký je, ale věřím, že v odvetě by šlo vše jinak. Vím, co musím napravit, a vím, co jsem v našem druhém kole udělal špatně,“ vypovídá.


Takže v ideálnín případě reparát o titul? „V rámci našeho společného příběhu si myslím, že by to bylo vskutku zajímavé,“ usmíval se Oezdemir v podcastu u MMA Junkie.


Další články