Sleduj nás

Oliveira: Chandlera plně respektuji, ale co se bojových zkušeností týče, na mě nemá

Oliveira: Chandlera plně respektuji, ale co se bojových zkušeností týče, na mě nemá
V rámci popředí divize lehké váhy nám začíná být trochu rušno. Oba nadcházející tituloví vyzyvatelé totiž shodně věří, že disponují mnohem většími zkušenostmi než jejich protějšek. Kdo ale bude mít nakonec pravdu?

Michael Chandler se posledně nechal slyšet, že do svého druhého zápasu v UFC dostal mnohem snazšího soupeře, než dostal do toho prvního.

Dana Hookera je mnohem těžší psychicky zlomit. Podle mě je to houževnatější soupeř jak Olivera,“ řekl Chandler, který si už teď mne ruce, že mu mistrovský pás prakticky spadne do klína.


S podobným názorem ovšem přichází i Charles Oliveira, jehož výpověď zahrnovala trochu více respektu. Sebevědomí mu ale nechybí.

Charles Oliveira bojuje v UFC


„Michaela i vše, co v životě dokázal, uznávám, ovšem co se bojových zkušeností týče, tak podle mě budu mít jasně navrch já,“ věří si před svou životní zkouškou brazilský „Do Bronx“.

„Až nastane čas bitvy, budu se tlačit kupředu. Chandler s tím musí počítat, že když se mu náhodou podaří mě trefit, tak se nepodrobím. Naopak budu hbitě kontrovat,“ poukazoval.

„Jediná zbraň, kterou na mě Chandler může použít, jsou jeho ruce. Jeho údery mají razanci, ale to je tak vše, toho se nebojím. Na moje jiu-jitsu to nebude stačit,“ myslí si Oliveira.


Další články