Sleduj nás

Oliveira měl kliku, že přežil první kolo. Ještě se stanu šampionem! věří si Chandler

Oliveira měl kliku, že přežil první kolo. Ještě se stanu šampionem! věří si Chandler
Michael Chandler možná prohrál bitvu, ale válku rozhodně nevzdává. Ještě než ukončí kariéru, stane se šampionem lehké váhy.

Nutno dodat, že pětatřicetiletému Američanovi moc nechybělo už o sobotní noci, kdy dokázal dostat Charlese Oliveiru do solidních potíží. I přes urputnou snahu ovšem k žádnému ukončení nedošlo, čehož Chandler později litoval.

„Charles ukázal, že má skutečné koule, aby se prodral tím peklem, do kterého jsem ho dostal. Trefil jsem ho, srazil jsem ho na zem, dostal jsem ho do úzkých, ale on přesto našel sílu pokračovat, za to má můj respekt,“ uvedl.


Daný výkon však bere jako motivaci. „Líbil se mi způsob, jak jsem se s tím zápasem popasoval. Byl jsem dokonale připravený i na Charlesův grappling, který tu nikdo jiný lepší nemá, a vlastně jsem utkání celou dobu kontroloval. Jen si myslím, že jsem se v jednu malinkou chvíli zachoval jako hlupák, ztratil jsem hlavu a inkasoval jeden úder, ale tak už to holt na této úrovni chodí, v MMA je všechno možné,“ připomínal situaci zkraje druhého kola.

Porážka údajně nic nezměnila. „Vše zůstává při starém. Vracím se sice domů bez titulu, ale i nadále zůstávám bojovníkem světové kvality. Ještě tento týden se vrátím do tréninku, a i když mě nečeká mnoho změn, nějaké udělám. Určitě se ještě stanu šampionem. Teď jsem si ochutnal, jaké to v UFC je, a než ukončím kariéru, budu zde šampionem,“ prohlásil sebevědomě.

Další články