Sleduj nás

Oliveira: Tak ty jsi tvrďák, Conore? Zkus nejdřív porazit Dustina a pak se spolu budeme bavit

Oliveira: Tak ty jsi tvrďák, Conore? Zkus nejdřív porazit Dustina a pak se spolu budeme bavit
Conor McGregor už očkem pomžourává po titulu lehké váhy, ale aby se k němu dostal, má ještě práci, kterou musí vykonat.

Jak už nový šampion nastínil a jak je oficiálně napsáno ve hvězdách, na irského Notoriouse bude 10. července čekat duel s Dustinem Poirierem. Nebyl by to ovšem Conor, aby předem netušil, že si v pohodě dojde pro výhru, načež se dostane k boji o titul, který také získá.

Oliveira je sice králem lehké váhy jenom chvilku, ale zato už teď musel krotit Irovy odvážné emoce. „Conore, víš ty co, postarej se nejdřív o Dustina a teprve potom si spolu popovídáme,“ oznámil jedenatřicetiletý Brazilec, který v UFC působí už dlouhých jedenáct let. Teprve teď se však dokázal propracovat až k nejvyšší příčce.


„Pokud jsi takový tvrďák, tak nejdřív porazíš Dustina, pak se vydáš do Brazílie a já tě posadím zpátky na prdel. Někteří chlápci prostě moc mluví,“ poukazoval na McGregorovu přednost, díky níž se ve světě MMA stal slavný. Tehdy však svá slova dokázal ještě v kleci obhájit, nyní už to tak snadné nemá.

„Jestli si dobře vzpomínám, dřív jsem Conora několikrát vyzval a já mu ani nestál za odpověď. Teď jsem však v pozici, kdy se karta obrátila. Pokud chce mou pozornost, tak ať maká,“ vzkázal prostřednictvím ESPN svérázný brazilský šampion.


Charles Oliveira je držitelem černého pásu v jiu jitsu a jeho perfektně propracovaná zem by dozajista v případném souboji mohla Notoriousovi dělat problém. Zatím se však touto otázkou zabývat nemusíme, neboť je před námi další napínavý turnaj, který může ještě dost zamíchat kartami lehké váhy.

Další články