Sleduj nás

O’Malley: Garbrandt je minulostí, co bych to byl za člověka, kdybych si vyskakoval na muší váhu

O’Malley: Garbrandt je minulostí, co bych to byl za člověka, kdybych si vyskakoval na muší váhu
Sean O’Malley považuje svůj spor s Codym Garbrandtem za uzavřený už jen díky tomu, že před ním bývalý šampion bantamové váhy „utekl“ o divizi níže.

Garbrandt se pokouší vzkřísit svou bojovou kariéru, o což se nyní bude snažit v té nejnižší hmotnostní kategorii, a sice muší váze.

Ještě předtím ovšem, než sem přešel, vedl čas od času verbální spory se „Sugarem“ O’Malleym, který pravidelně připomínal, že až se Cody přestane bát, rád otestuje tu jeho skleněnou bradu. Tento zájem však už pominul.


„Co bych to byl za člověka, kdybych si chtěl vyskakovat na nějakou muší váhu?“ dotazoval se Sugar. „Pro mě by to byla snadná výhra, a ještě by mi lidé vyčítali, že mlátím menšího soupeře,“ rýpl si.

„Cody to prostě posral, nebyl schopen držet krok se současnou špičkou divize. Teď přišel o svou slávu a propadl se na prelims kartu. Dokonce ani neznám jméno toho jeho soupeře. Pro Codyho to musí být strašná potupa a začátek nevyhnutelného úpadku kariéry,“ zmínil O’Malley.


Garbrandt se na začátek nové etapy potřebuje rozehřát, a proto začal s papírově hratelnějším soupeřem. Tím je Kai Kara France, jehož vyzve už 11. prosince na turnaji UFC 269 v Las Vegas.


Další články