Sleduj nás

O’Malley nastínil termín svého návratu. Soupeře zatím nemá, všichni se ho prý bojí

O’Malley nastínil termín svého návratu. Soupeře zatím nemá, všichni se ho prý bojí
Sean O’Malley si jede svoji. Pobídku od Marlona Very přehlíží, ale všichni se ho prý jinak „bojí“.

Šestadvacetiletý „Sugar“ žije v tak trochu jiném světě, ve kterém je absolutně nejlepším zápasníkem bantamové váhy a ve kterém doposud ještě neprohrál. Když mu tedy takový Marlon Vera, jeho přemožitel ze skutečného světa, nabídl šanci k odvetě, O’Malley ji bez váhání zamítl.

„Nehodlám se dívat zpátky a utkat se s někým, kdo se mi výkonnostně nemůže vůbec rovnat,“ odůvodňoval Sugar své rozhodnutí. Místo toho hodlá hledět dopředu. „Zajímá mě titul bantamové váhy. Věřím, že mě od něho dělí ještě jedna či dvě výhry,“ podotkl.


Sean OMalley navrat boj

Snadné to ale i tak mít nebude. Pokud nepočítáme Ekvádorce Chita Veru, nikdo s O’Malleym bojovat nechce. Cody Garbrandt nevyhrál zápas od roku 2012, Petr Yan nějak zkameněl, Dominick Cruz se mi úmyslně vyhýbá a o Robu Fontovi raději ani nemluvím,“ sdělil Sugar, proti němuž údajně nikdo nechce stát.


I tak má plán, kdy by se rád vrátil. „Chci, aby to bylo ve Vegas někdy v prosinci. Mohl bych bojovat už v listopadu v New Yorku, ale tam jsou šíleně vysoké daně. Takže pravděpodobně zůstanu věrný Las Vegas,“ odhalil jeden z nejvýraznějších bijců novodobé éry.

Ze Sugarových slov jsme pochopili, že s ním můžeme počítat na velkém PPV turnaji. Ten se bude v listopadu konat v proslulé Madison Square Garden, do níž zamíří Colby Covington a Kamaru Usman, v prosinci nás pak čeká návrat do nevadské pouště a lasvegaské T-Mobile Areny.

Další články