Sleduj nás

O’Malley: Rád bych viděl McGregora vyhrát, ale je pravda, že šance jsou 50/50

O’Malley: Rád bych viděl McGregora vyhrát, ale je pravda, že šance jsou 50/50
Perspektivní bojovník z bantamové váhy UFC nabídl upřímný pohled na trilogii mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem.

Prakticky již za necelý měsíc dojde k dalšímu návratu hvězdného Notoriouse a někteří fanoušci se už teď ptají, zdali nebude poslední. Kdyby totiž Conor prohrál, jeho ambice by dosti narazily a nikdo neví, jestli by v sobě ještě našel odvahu, sílu a motivaci si svou cestu na vrchol vyšlapat prakticky od začátku.

Z podobného úhlu pohledu se na to dívá také Sean „Sugar“ O’Malley, který se netají tím, že je velkým fandou irského rváče. Pouze neví, jestli by si na něj dokázal také vsadit.


„Spousta lidí Conora odsuzuje, ale podle mě už v tom předchozím duelu vypadal dobře. Byl rychlý, přesný, ostrý, pouze u Dustina mi přišlo, že rozdával razantnější bomby. Rozhodně mi nepřijde, že by Conorovi chyběla motivace,“ vyprávěl Sugar v interview pro Helen Yee.

„Ve skutečnosti mám rád oba zápasníky, ale byl bych raději, kdyby to Conor vyhrál. Chtěl bych ho totiž vidět v dalším velkém fightu, nicméně vsadit bych si na to nedokázal. Skutečně nevím, jak tahle bitva dopadne, šance jsou 50/50,“ přidal.


Dle bookmakerů i nadále McGregor zůstává papírovým favoritem, ovšem snadné to mít rozhodně nebude. Jak už podotkla většina hvězd z branže, Notorious teď bude stát proti soupeři, jenž může hrozit jak z děsivých low kicků, tak i ze solidního wrestlingového zázemí. Nemluvě o jeho skvělém kardiu, které bude připraveno na případnou pětikolovou bitvu.

Další články